vineri, 28 martie 2014

7 ani într-o relație = 7 ani în Tibet

Cum redevii burlac

Ni se întâmplă tuturor să ne implicăm într-o relație atât de mult încât să uitam că viața înseamnă mai mult decât două persoane ""kissing in a tree". Nu intru în analiza unei relații de genul astă, ci trec la ce se întâmplă după ce se termină. Pentru unii e ca un BOOM! Periuța ta de dinți ocupă dintr-o dată singură cana din baie și în timp ce te speli pe dinți și te privești în oglindă îți dai seama că spumele de la gură sunt pe bune. Că ești mai gras cu câteva kilograme, că nu prea mai ai prieteni și că toate localurile pe care le frecventai inainte de The Big Bang si-au schimbat numele sau locația. Faci spume în oglindă și plănuiești traiectoria către vechea ta viață.

Trebuie să întrerup puțin firul epic pentru a pune pe tapet și o altă perioadă peste care am decis să sar din misoginism. În cazul în care nu ai fost cocoș și a plecat ea, există o perioadă tampon între despărțire și revenirea la burlăcie - o s-o numesc plastic căderea în canal, în căcat până la gât. Fecale all over, fast food și plângere de milă. Stați liniștiți, majoritatea trece peste cu bine. Pentru cei care nu trec există Dâmbovița.


Plătești kilogramul de portocale și primul card din portofel e cel de la sală, semn că-l folosești intens. Sportul, în opinia mea, este cel mai bun lucru de a trece peste EA. Vorba aia, you look good, you play good. Superficial sau nu, lipsa burții îți dă o anume încredere și, cel mai important, e și sanatos. Pentru a fi un burlac eligibil trebuie să fii sănătos - toate nopțile alea pierdute se vor simți dacă nu ai condiție fizică.

Cum ai rezolvat-o cu fizicul, e timpul să îți redesenezi cercul de prieteni. E foarte bine să fii înconjurat de femei, dar crede-mă că nu ai nevoie de o relație serioasă. Ține minte că ești câinele ală docil abia scăpat din lesă și dacă dai de un alt instructor o să ajungi să lingi pe unde calcă stăpână în cel mai scurt timp. Caută să fii tu în cea mai mare parte a timpului petrecut cu fetele care îți plac cu adevărat. Știu că e al naibii de greu, dar uite ce ai pățit când nu ai fost tu: ai stat 7 ani în Tibet și nici măcar nu ai atins Nirvana. Cu celelalte poți fi cine vrea abdomenul tau plat, ele sunt ceea ce ești și tu pentru ele - fun in the sun (wear sunscreen).

Dacă ești fericit o să te caute și fosta. Așa sunt ele obișnuite - trebuie să ia parte la momentele astea. E ok, da-i și ei din fericirea ta, dar NU te întoarce în coteț fiindcă o să regreți. Regulă pentru sexul cu trecutul - fără sărutări și mângâierile de după, ducegariile astea te duc pe strada cu sens unic către, ai ghicit, COTEŢ.

Până să-ţi dai seama că eşti vindecat complet şi că îţi place viaţa pe care o ai, o să aibă loc din nou reacţia aia chimică pe care nu o vom înţelege niciodată. Exact - te vei îndrăgosti din nou şi, deşi mintea îţi va spune că a fi burlac e minunat, ceva, nu ştiu ce, te va face să o strângi tare de mână şi să-i spui că o iubeşti. Ah, ce frumos!

Sfat de supravieţuire urbană - fă sport şi iubeşte, frate!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu