joi, 30 octombrie 2014

Aia bună de la muncă şi ĂIA!



Cu toţii avem o „aia bună de la muncă”, dar majoritatea dintre noi rămâne cu uitatul la ea. Există un procentaj mic de bărbaţi care reuşesc să se apropie de aia buna de la muncă. Sunt împărţiţi în patru categorii : Atarnatorii , Playerii, Kamikaze şi Preţioşii




Hai să desfacem un pic activitatea unei „aia bună de la muncă”. Ea e bună şi ştie că e bună, dar are nevoia pregnantă să simtă că e bună. Bluziţe , fustiţe, zâmbete...adică socializare non-verbală-sexuală. Dacă nu există termenul, l-am invetntat eu acum. Crezi tu că aia bună când încearcă să mărească adâncimea decolteului printr-o tragere fermă doreşte să transmită altceva decât săgeţi sexuale către orice mişcă şi are penis?

Am stabilit tabăra gazdă, să dăm legătura în sânul (hehehehe) echipei oaspete. Intrăm în teren cu Atârnători, Playeri, Kamikaze şi Preţioşi.

ATÂRNĂTORII

Cei mai mulţí dintre cei care ajung la “aia bună de la muncăsunt, bineiţeles, atârnătorii. Îi vezi, îi ştii, îi dispreţuieşti. Bă, oamenii o ard dubios rău de tot. Sunt exact ăia din reclama Sprite cu ăla de lingea sticla şi apoi i-o dădea ăleia să bea din ea. Vezi dom'le buzele lui atingeau buzele ei prin intermediul sticlei de Sprite. KISS! Intrăm adânc în porfilul atârnătorului şi descoperim că şi el are acelaşi obiectiv ca toţi – vrea să „dea” la aia bună. Chestia e că ei realizează că nu se va întâmpla niciodată, dar se mulţumesc doar să stea prin preajma ei. Poate are nevoie de ceva vreodată şi el va fi singurul care va putea face chestia aia. Să nu aibă „aia bună de la muncă”nevoie de f*/& că se vor retrage ca nişte gentlemani ce sunt ei....cum ar veni!



KAMIKAZE

Bărbatul All In joacă mereu o singură carte - indiferent dacă are sau nu şanse, el se aruncă precum un( aş putea spune BOU, dar nu spun) KAMIKAZE în luptă. Capul înainte bărbia sus. Se termina ca la BOX, cu un croşeu în barbă din partea tipei ,care duce la un KO de toată frumuseţea. Chiar dacă pare curajosul curajoşilor, obişnuinţa cu refuzul l-a tocit şi rar mai ai ocazia să vezi un Kamikaze adevărat în luptă.


PLAYERII

Playerii joacă prudent. Ei sunt materia cenuşie a echipei. Ei au meciuri multe în picioare şi joacă doar după PlayBook. Jucătorul are nişte deschideri studiate în funcţie de ţinta aleasă. Are metode a a continua după ce deschide şi, dacă totul merge conform planului, are şi închiderea la îndemână. Playerii nu au un procentaj aşa de bun cum lasă ei să se înţeleagă, dar marketingul este la fel de important precum jocul, aşa că de ce să lăsăm adevărul să strice o ştire bună, mai ales când ştirea ridică cota jucătorului.

PREŢIOŞII

I-am lăsat la final fiindcă aşa ar fi vrut şi ei. Preţioşii se disting printr-un joc  pressing subliminal accentuat. Se uită la aia bună când aia bună nu ştie , doar pentru a nu-i da satisfacţie bunăciunii. Este un fel de Player cu facultate. Joacă atât de fin încât ţinta nici măcar nu ştie că el a intrat în teren, dar se trezeşte cu mingea în poartă. Nu oricine poate fi un preţios.Au un IQ emoţional mare şi un instinct primar dezvoltat, iar asta le permite să gândească "outside the box", adică să joace  fără playbook prestabilit şi să dea greş foarte rar.


Partida e echilibrată şi poate intra în prelungiri. Vorba aia - niciodată nu ştii ce va fi cu o femeie. Fie ea chiar şi  aia bună de la birou! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu