marți, 28 octombrie 2014

Femei şi FEMEIA





Există femei cu care ai fost şi FEMEIA cu care eşti în prezent. Ce o fi..o fi, vorba aia! Chestia e că atunci când se începe o relaţie şi chiar şi atunci când este în dezvoltare, subiecte precum trecutul amoros sunt abordate foarte des. GREŞIT!

Cu toţii suntem curioşi din fire şi vrem să aflăm sau, după caz, să împărtăşim. Femeile au darul de a împărtaşi totul şi, de ce să nu recunoaştem, şi o mare parte dintre bărbaţi. Dacă la femei e ceva normal, la bărbat ţine de dorinţa de a arăta un fel de putere pe care de fapt nu o are. Nu o are fiindcă dacă era puternic nu vorbea despre asta.

Femeii din prezentul tău trebuie să-i împărăşeşti doar lucruri şi sentimente legate de ea.

Femeia din viaţa ta va deveni mai bună doar dacă tu o vei face mai bună. Şi crede-ma că o povestire despre o relaţie a ta din trecut, nu o va face mai bună. Ea trebuie să audă că e cea mai bună în pat (chiar şi dacă nu e. Vorba aia, practice makes perfect), că este cea mai frumoasă femeie pe care ai avut-o, că TU eşti nimic fără ea. Crede-ma, nu pierzi nimic. Chiar dacă „nu o fi să fie”, măcar să fii amintit drept unul care s-a purtat cu ea ca şi cum ar fi fost centrul Universului. E ca în fotbal – dacă păcăleşti jocul, jocul te va lăsa în ofsaid!



Discută doar ce VĂ priveşte

Ştiu că e greu la început, dar NU MAI DISCUTA lucruri care te privesc doar pe tine cu femeia de lângă tine. Cine spune că o relaţie trebuie să fie ca o carte deschisă pusă pe centru, din care fiecare poate citi totul, e un IDIOT. O femeie va scormoni trecutul tău, va dori să afle totul, dar tu eşti bărbatul şi trebuie să ştii să controlezi situaţia. E foarte uşor să cazi în capcana dezvăluirilor din trecutul tău amoros, mai ales că poţi BĂGA ÎN ELE. Adică mai poţi înflori pe ici colo ca să iasa firul epic bine. Cine nu este în stare să se detaşeze de trecut va rămâne cu această obişnuiţă pe viaţă. Nu vi se pare că fiecare relaţie pe care o începeţi decurge la fel? Aceleaşi discuţii fără substanţă care au mai mult trecutul vostru în centrul atenţiei decât prezentul în care trăiţi. Totul e la fel fiindcă tu eşti la fel ca în relaţia precedentă, ori noi, ca oameni, trebuie să evoluăm. Luăm ce e mai bun din fiecare experienţă, băgăm în sacul ălă pe care îl cărăm în spate, şi mergem mai departe doar cu ce e mai bun. Aşa că data viitoare când te trezeşti vorbind despre trecut aminteşte-ţi că lângă tine poate fi viitorul tău. Iar în viitorul ălam fiecare poveste despre trecut va atârna ca o piatră de moară. Şi dacă ea nu va fi viitorul, măcar profită de prezent.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu